Як визначити, в хороший заклад ти зайшов чи в поганий: бармени розкрили червоні прапорці
24 травня 2024,
21:51
Читать новость на русском
Джерело:
Yahoo!LifeБармени й шеф-кухарі розповіли у мережі, на які червоні прапорці слід звертати увагу під час відвідування нового бару чи ресторану. Свої коментарі фахівці залишали у спільноті Reddit.
Найцікавіші із зауважень ми зібрали на Men 24. Щоб ти, коли заходиш до нового закладу, міг визначити, хороший він чи поганий, а, може, варто придивитися ретельніше, щоб зрозуміти.
Дивися також Ти п'єш вино неправильно: ось фахова порада "20 – 20", що справді змінює гру
Ось червоні прапорці, які підказують: це не вартий уваги заклад
- Коли бармен зачерпує лід склянкою. У такому випадку є ризик, що скло розколеться і зробить лід небезпечним.
- Якщо розливне пиво має неприємний смак, порівняно з пивом у банці. Це означає, що бар не обслуговує належно свою систему розливного пива, в лініях ростуть дріжджі та бактерії.
- Якщо у закладі нарізають фрукти для напоїв на барі. Насправді їх мають брати з контейнера з готовими фруктами з кухні.
- Якщо ти не бачиш, як готують напій – можливо, в закладі замінюють хороший алкоголь на дешевший або зменшують кількість алкоголю.
- Коли Cosmo роблять криваво-червоним, а Old Fashioned – з соком лайма.
- Якщо бармен торкається носика крана склянкою, з якої щойно пили. Це антигігієнічно.
- Якщо барна стійка брудна або має розводи, бо її витерли брудною ганчіркою.
- Якщо ти ніколи не бачиш одне й те саме обличчя двічі, коли заходиш до бару (плинність кадрів).
- Якщо бармен одночасно є офіціантом у ресторані. Такий заклад не вартий твого часу та грошей.
- Якщо бармен постійно повторює, що не знає, як приготувати замовлені напої, або нав'язує відвідувачам одні й ті ж напої.
- Якщо ванна з льодом неймовірно велика чи глибока. Бодай запитай, коли її востаннє спорожняли і чистили. Бо зазвичай їх не спорожняють, а просто накидають зверху більше льоду.
- Якщо у тебе запитують, хочеш ти коктейль з льодом чи без льоду.
- Якщо є кислий запах або запах дезінфектантів.
- Якщо брудний скляний посуд повсюди, а бармени з'ясовують стосунки з колегами більше, ніж піклуються про гостей.
- Липкий барний столик.
- Велика кількість плодових мушок.
- Хворий офіціант.
- Якщо персонал бере чисті стакани за верхню частину для подачі.