Українська кухня по-новому: Nemiroff узяв участь у крутому гастрономічному шоу
Бренд Nemiroff продовжує нас знайомити з культурою фудпейрингу. 17 червня він узяв участь у гастрономічному шоу Ukrainian Gastro Show "Українська кухня. Основа та інновації". Під час нього імениті шеф-кухарі, ресторатори та гастроентузіасти зустрілися, щоб по-новому відкрити улюблені та популярні страви українців. Гайда разом з Men 24 долучатися до культури фудпейрингу!
Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Nemiroff же пропонує тобі вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Поглянь на звичні інгредієнти та страви по-новому, а також долучися до культури фудпейрингу на своїй кухні!
Варте уваги Краще один раз побачити: Nemiroff запустив сміливу кампанію, присвячену барній культурі
Nemiroff узяв участь у гастрошоу, присвяченому кухні України
Бренд Nemiroff, представлений у понад 80 країнах світу, розширяє наші горизонти гастрономічних вподобань. Цього разу він узяв участь у гастрономічному шоу, яке присвятили українській кухні. Учасники, а тепер і ти, мали не лише можливість побачити, топових кулінарів країни. У них ще й була можливість ознайомитися з вельми несподіваними смаковими поєднаннями, які дозволяють отримати незабутнє задоволення від їжі та напоїв.
Під час гастрошоу професійні кухарі, серед яких: Льоля Ланда, Ігор Леврениш, Євген Клопотенко, Стелла Клименко, Микола Люлько – провели майстеркласи з приготування авторських варіацій традиційних українських страв. Вони не лише показали своє бачення популярних українських страв, а й використовували під час їх приготування інноваційні техніки й інструменти. Усе для того, щоб дозволити розкрити по-новому популярні інгредієнти, які є у холодильнику українців.
Бренд-амбасадорка Nemiroff готувала коктейлі, які ідеально поєднуються зі стравами / Фото Nemiroff
За хорошою традицією страви від іменитих шефів подавалися з коктейлями на основі преміальної горілки Nemiroff. Над їхнім приготуванням чаклувала бренд-амбасадорка популярного у всьому світі бренду, Юлія Терлецька.
Клопотенко та його універсальний борщ
А чи задумувався ти над тим, що борщ – це не просто популярна українська страва. Це ще й справжній делікатес. Тут головне – спробувати поекспериментувати та поєднати, здавалося б, непоєднуване.
А як щодо того, щоб замість звичайної чарки горілки подавати з борщем коктейль? От Nemiroff та Євген Клопотенко об'єднали свої зусилля, здивувавши відвідувачів шоу.
Євген Клопотенко вразив глядачів приготуванням борщу / Фото Nemiroff
У цьому поєднанні, зауважує бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, втілена ідея традиційного українського обіду. Коктейль навіює думки та спогади про узвар, є там і відтінок умамі у копченості та текстурності. Також напій насичений винними та хлібними нотами, духмяними травами, легкою гірчинкою та солодкістю. Усе це ідеально поєднується з борщем у будь-яких варіаціях.
Лови рецепт коктейлю Barrel Spirit, який і пропонуємо подавати з борщем. Він однозначно сподобається тобі та дозволить по-новому відкрити улюблену страву.
Рецепт приготування коктейлю Barrel Spirit
Інгредієнти:
- Nemiroff Rested In Barrel – 30 мілілітрів
- Campari – 30 мілілітрів
- Vermouth – 30 мілілітрів
Barrel Spirit – коктейль, який чудово доповнює улюблений борщ / Фото Nemiroff
Приготування коктейлю:
- В охолоджений бокал наливаємо преміальну горілку Nemiroff Rested In Barrel, а також додаємо решту інгредієнтів.
- Усі інгредієнти коктейлю ретельно перемішуємо.
- Подаємо напій з карамелізованим бородинським хлібом.
*під час гастрошоу Юлія Терлецька змішала коктейль з копченою грушею за допомогою ультразвукових хвиль.
Спробуй також Як приготувати легкий алкогольний коктейль Nemiroff Screwdriver: спробуй себе в ролі барMENa
Долучайся до культури фудпейрингу разом з Nemiroff. Попереду на тебе чекає ще більше крутих рецептів коктейлів, а також страв. З їхньою допомогою ти зможеш вразити не лише свої смакові рецептори, а й друзів і рідних!