Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Nemiroff же пропонує тобі вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Поглянь на звичні інгредієнти та страви по-новому, а також долучися до культури фудпейрингу на своїй кухні!

Варте уваги Краще один раз побачити: Nemiroff запустив сміливу кампанію, присвячену барній культурі

Nemiroff узяв участь у гастрошоу, присвяченому кухні України

Бренд Nemiroff, представлений у понад 80 країнах світу, розширяє наші горизонти гастрономічних вподобань. Цього разу він узяв участь у гастрономічному шоу, яке присвятили українській кухні. Учасники, а тепер і ти, мали не лише можливість побачити, топових кулінарів країни. У них ще й була можливість ознайомитися з вельми несподіваними смаковими поєднаннями, які дозволяють отримати незабутнє задоволення від їжі та напоїв.

Під час гастрошоу професійні кухарі, серед яких: Льоля Ланда, Ігор Леврениш, Євген Клопотенко, Стелла Клименко, Микола Люлько – провели майстеркласи з приготування авторських варіацій традиційних українських страв. Вони не лише показали своє бачення популярних українських страв, а й використовували під час їх приготування інноваційні техніки й інструменти. Усе для того, щоб дозволити розкрити по-новому популярні інгредієнти, які є у холодильнику українців.

Страви подають з коктейлями на основі Nemiroff
Бренд-амбасадорка Nemiroff готувала коктейлі, які ідеально поєднуються зі стравами / Фото Nemiroff

За хорошою традицією страви від іменитих шефів подавалися з коктейлями на основі преміальної горілки Nemiroff. Над їхнім приготуванням чаклувала бренд-амбасадорка популярного у всьому світі бренду, Юлія Терлецька.

Клопотенко та його універсальний борщ

А чи задумувався ти над тим, що борщ – це не просто популярна українська страва. Це ще й справжній делікатес. Тут головне – спробувати поекспериментувати та поєднати, здавалося б, непоєднуване.

А як щодо того, щоб замість звичайної чарки горілки подавати з борщем коктейль? От Nemiroff та Євген Клопотенко об'єднали свої зусилля, здивувавши відвідувачів шоу.

Євген Клопотенко приготував коронний борщ
Євген Клопотенко вразив глядачів приготуванням борщу / Фото Nemiroff

У цьому поєднанні, зауважує бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, втілена ідея традиційного українського обіду. Коктейль навіює думки та спогади про узвар, є там і відтінок умамі у копченості та текстурності. Також напій насичений винними та хлібними нотами, духмяними травами, легкою гірчинкою та солодкістю. Усе це ідеально поєднується з борщем у будь-яких варіаціях.

Лови рецепт коктейлю Barrel Spirit, який і пропонуємо подавати з борщем. Він однозначно сподобається тобі та дозволить по-новому відкрити улюблену страву.

Рецепт приготування коктейлю Barrel Spirit

Інгредієнти:

  • Nemiroff Rested In Barrel – 30 мілілітрів
  • Campari – 30 мілілітрів
  • Vermouth – 30 мілілітрів

До борщу рекомендує подати коктейль Barrel Spirit
Barrel Spirit – коктейль, який чудово доповнює улюблений борщ / Фото Nemiroff

Приготування коктейлю:

  1. В охолоджений бокал наливаємо преміальну горілку Nemiroff Rested In Barrel, а також додаємо решту інгредієнтів.
  2. Усі інгредієнти коктейлю ретельно перемішуємо.
  3. Подаємо напій з карамелізованим бородинським хлібом.

*під час гастрошоу Юлія Терлецька змішала коктейль з копченою грушею за допомогою ультразвукових хвиль.

Спробуй також Як приготувати легкий алкогольний коктейль Nemiroff Screwdriver: спробуй себе в ролі барMENa

Долучайся до культури фудпейрингу разом з Nemiroff. Попереду на тебе чекає ще більше крутих рецептів коктейлів, а також страв. З їхньою допомогою ти зможеш вразити не лише свої смакові рецептори, а й друзів і рідних!