Еклери з качиним паштетом та коктейль Double Cosmo: варіанти фудпейрингу
Бренд Nemiroff продовжує нас знайомити з культурою фудпейрингу. Ми пропонуємо й тобі долучитися до неї на власній кухні. У традиційній рубриці барMEN до твоєї уваги рецепт алкогольного коктейлю Double Cosmo, який ідеально доповнює еклери з качиним паштетом від Миколи Люлька.
Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються з закусками від шеф-кухаря Миколи Люлька.
Варте уваги Коли менше означає більше: 5 переваг алкоголю у мініформаті
Микола Люлько – шеф-кухар київського ресторану преміум сегменту "ALASKA". У минулому – бренд-шеф мережі ресторанів "Чорноморка". Також Микола Люлько – суперфіналіст телешоу "МастерШеф Професіонали 3", ведучий кулінарного шоу на ютубі, а також автор проєкту "Герої нашого часу". А ще – член Української асоціації шеф-кухарів і викладач кулінарної академії від Української асоціації шеф-кухарів.Як приготувати алкогольний коктейль Double Cosmo
Інгредієнти:
- Nemiroff Wild Cranberry – 30 мілілітрів
- Nemiroff Bold Orange – 30 мілілітрів
- Кокосова вода – 30 мілілітрів
- Мікс кислот – 10 мілілітрів
- Цукровий сироп – 10 мілілітрів
Гарніш: пилок сублімованої малини на спреї з апельсинової води.
Приготування коктейлю:
- Охолоди змішувальний стакан, залий усі інгредієнти без льоду, засип лід на 3/4 склянки.
- Розмішай усе за допомогою барної ложки протягом 30 секунд.
- Перелий в охолоджений келих для подачі без льоду за допомогою стейнера.
- Збризни келих апельсиновою водою та за допомогою пензлика акуратно посип келих з одного боку пилком.
Як зауважує бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, у цьому коктейлі поєднується відразу два продукти бренду. Вони вступають у гарну взаємодію один з одним, утворюючи грані смаку класичного коктейлю Cosmopolitan.
Еклер від Миколи Люлька з качиним паштетом чудово поєднується з натуральним смаком журавлини, а також яскравою апельсиновою горілкою. Натуральна кислинка та легкий, стриманий смак органічної кокосової води поєднують інгредієнти у гармонійну картину.
- Профіль коктейлю кисло-солодкий, соковитий. Сам напій середньої міцності.
Еклер з качиним паштетом ідеально доповнює коктейль Double Cosmo / Фото Nemiroff
Рецепт приготування еклерів з качиним паштетом
Інгредієнти на 2 порції:
- Еклер – 2 штуки
- Паштет качиний – 100 грамів
- Желе журавлинове – 30 грамів
- Горіх кеш'ю – 6 грамів
- Соус з журавлини – 15 грамів
- Мікрогрін кінзи – 2 грами
Приготування закуски:
- Ножем для хліба зніми шапочку еклера, всередину основної частини поклади смужку желе.
- З кондитерського мішка змійкою виклади паштет.
- Посип його подрібненими горіхами та накрий верхньою частиною еклера.
- Після цього пензликом змасти еклер соусом, прикраси подрібненими горіхами та мікрогріном з кінзи.
Спробуй також Сир брі з маринованим гарбузом та коктейль Double Cosmo: варіанти фудпейрингу
Насолоджуйся алкогольним коктейлем Double Cosmo. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff, який є брендом горілки №1 в Україні.