Еклери з качиним паштетом та коктейль Double Cosmo: варіанти фудпейрингу

22 жовтня 2021, 18:02
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Бренд Nemiroff продовжує нас знайомити з культурою фудпейрингу. Ми пропонуємо й тобі долучитися до неї на власній кухні. У традиційній рубриці барMEN до твоєї уваги рецепт алкогольного коктейлю Double Cosmo, який ідеально доповнює еклери з качиним паштетом від Миколи Люлька.

Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються з закусками від шеф-кухаря Миколи Люлька.

Варте уваги Коли менше означає більше: 5 переваг алкоголю у мініформаті

Микола Люлько – шеф-кухар київського ресторану преміум сегменту "ALASKA". У минулому – бренд-шеф мережі ресторанів "Чорноморка". Також Микола Люлько – суперфіналіст телешоу "МастерШеф Професіонали 3", ведучий кулінарного шоу на ютубі, а також автор проєкту "Герої нашого часу". А ще – член Української асоціації шеф-кухарів і викладач кулінарної академії від Української асоціації шеф-кухарів.

Як приготувати алкогольний коктейль Double Cosmo

Інгредієнти:

  • Nemiroff Wild Cranberry – 30 мілілітрів
  • Nemiroff Bold Orange – 30 мілілітрів
  • Кокосова вода – 30 мілілітрів
  • Мікс кислот – 10 мілілітрів
  • Цукровий сироп – 10 мілілітрів

Гарніш: пилок сублімованої малини на спреї з апельсинової води.

Приготування коктейлю:

  1. Охолоди змішувальний стакан, залий усі інгредієнти без льоду, засип лід на 3/4 склянки.
  2. Розмішай усе за допомогою барної ложки протягом 30 секунд.
  3. Перелий в охолоджений келих для подачі без льоду за допомогою стейнера.
  4. Збризни келих апельсиновою водою та за допомогою пензлика акуратно посип келих з одного боку пилком.

Як зауважує бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, у цьому коктейлі поєднується відразу два продукти бренду. Вони вступають у гарну взаємодію один з одним, утворюючи грані смаку класичного коктейлю Cosmopolitan.

Еклер від Миколи Люлька з качиним паштетом чудово поєднується з натуральним смаком журавлини, а також яскравою апельсиновою горілкою.​ Натуральна кислинка та легкий, стриманий смак органічної кокосової води поєднують інгредієнти у гармонійну картину.

  • Профіль коктейлю кисло-солодкий, соковитий. Сам напій середньої міцності.


Еклер з качиним паштетом ідеально доповнює коктейль Double Cosmo / Фото Nemiroff

Рецепт приготування еклерів з качиним паштетом

Інгредієнти на 2 порції:

  • Еклер – 2 штуки
  • Паштет качиний – 100 грамів
  • Желе журавлинове – 30 грамів
  • Горіх кеш'ю – 6 грамів
  • Соус з журавлини – 15 грамів
  • Мікрогрін кінзи – 2 грами

Приготування закуски:

  1. Ножем для хліба зніми шапочку еклера, всередину основної частини поклади смужку желе.
  2. З кондитерського мішка змійкою виклади паштет.
  3. Посип його подрібненими горіхами та накрий верхньою частиною еклера.
  4. Після цього пензликом змасти еклер соусом, прикраси подрібненими горіхами та мікрогріном з кінзи.

Спробуй також Сир брі з маринованим гарбузом та коктейль Double Cosmo: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Double Cosmo. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff, який є брендом горілки №1 в Україні.