Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються з закусками від шеф-кухаря Миколи Люлька.

Варте уваги Перша українська місія на Місяць представлена на Експо-2020 у Дубаї

Як приготувати алкогольний коктейль Double Cosmo

Інгредієнти:

  • Nemiroff Wild Cranberry – 30 мілілітрів
  • Nemiroff Bold Orange – 30 мілілітрів
  • Кокосова вода – 30 мілілітрів
  • Мікс кислот – 10 мілілітрів
  • Цукровий сироп – 10 мілілітрів

Гарніш: пилок сублімованої малини на спреї з апельсинової води.

Приготування коктейлю:

  1. Охолоди змішувальний стакан, залий усі інгредієнти без льоду, засип лід на 3/4 склянки.
  2. Розмішай усе за допомогою барної ложки протягом 30 секунд.
  3. Перелий в охолоджений келих для подачі без льоду за допомогою стейнера.
  4. Збризни келих апельсиновою водою та за допомогою пензлика акуратно посип келих з одного боку пилком.

Як зауважує бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, у цьому коктейлі поєднується відразу два продукти бренду. Вони вступають у гарну взаємодію один з одним, утворюючи грані смаку класичного коктейлю Cosmopolitan.

Сир брі чудово поєднується з натуральним смаком журавлини, яскравий смак апельсинової горілки перегукується з гарбузом. Натуральна кислинка та легкий, стриманий смак органічної кокосової води поєднують інгредієнти у гармонійну картину.

  • Профіль коктейлю кисло-солодкий, соковитий. Сам напій середньої міцності.


Коктейль Double Cosmo ідеально поєднується з закускою від Миколи Люлька / Фото Nemiroff

Рецепт приготування сиру брі з маринованим гарбузом

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Гарбуз маринований – 10 грамів
  • Соус журавлиновий – 6 грамів
  • Сир брі – 16 грамів
  • Цукор тростинний – 2 грами
  • Мікрогрін мангольд – 2 грами
  • Горіх кеш'ю – 2 грами

Приготування страви:

  1. Викладаємо слайс гарбуза, ставимо крапочки журавлиновим соусом.
  2. Сир брі паніруємо у тростинному цукрі та припікаємо до карамелізації пальником, викладаємо на гарбуз.
  3. Посипаємо подрібненим горіхом і прикрашаємо мікрогріном мангольда.

Спробуй також Артишок з йогуртом та м'ятою та коктейль Last Man Standing: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Double Cosmo. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff, який є брендом горілки №1 в Україні.