Легкий холодник із квасолі та коктейль Burning Breakfest: варіанти фудпейрингу

13 серпня 2021, 17:47
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Бренд Nemiroff продовжує нас знайомити з культурою фудпейрингу. Ми пропонуємо й тобі долучитися до неї на власній кухні. У традиційній рубриці барMEN до твоєї уваги рецепт алкогольного коктейлю Burning Breakfest, який ідеально доповнює легкий холодник із квасолі від Льолі Ланди та Юрія Кошика.

Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються зі стравами з меню, над яким працювали імениті шеф-кухарі з усієї України.

Варте уваги Nemiroff Digestive Fest повертається: як отримати комплімент від бармена

17 червня бренд Nemiroff взяв участь у події, яка об'єднала кухарів, рестораторів і гастроентузіастів. Мовиться про Ukrainian Gastro Show "Українська кухня. Основа та інновації".

Під час неї професійні кухарі, серед яких: Льоля Ланда, Юрій Кошик, Ігор Леврениш, Євген Клопотенко, Стелла Клименко, Микола Люлько – провели майстеркласи з приготування авторських варіацій традиційних українських страв. Митці світу кухні використовували інноваційні техніки та інструменти. Усе для того, щоб дозволити розкрити по-новому популярні інгредієнти, які є у холодильниках українців.

Поєднували ці страви з коктейлями на основі преміальної горілки Nemiroff. Їх готувала бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька.

Рецепт приготування коктейлю Burning Breakfest


Як приготувати коктейль Burning Breakfast / Фото Nemiroff 

Інгредієнти:

  • Nemiroff Burning Pear – 40 мілілітрів
  • Pfeffer Clasic – 30 мілілітрів
  • Bigallet Verbena – 10 мілілітрів
  • Бітер з лаврового листа – 4 краплі
  • Вермут, настояний на польських грибах – 10 мілілітрів
  • Dolin Dry – 10 мілілітрів

Приготування коктейлю:

  • У стакан для змішування налий смакову горілку Nemiroff Burning Pear, а також додай решту інгредієнтів.
  • Прикрась бокал пилом з польських грибів і мандаринової солі.
  • Ретельно перемішай усі інгредієнти та перелий в охолоджений бокал.
  • Насолоджуйся!

Гарніш: на парфум з орегано на келих насипаємо грибний пил, змішаний з мандариновою сіллю

Під час гастрономічного шоу цей коктейль подавали до легкого холодника з квасолі від Льолі Ланди та Юрія Кошика.


Над цим коктейлем працювала бренд-амбасадорка Nemiroff / Фото Nemiroff

Як пояснює бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, легку страву з трав'яно-грибними мотивами доповнюємо приємним, легким коктейлем. Він об'єднується зі стравою за допомогою білих грибів (вермут, настояний на білих грибах), грушевої горілки та ноток білого вина сорту мускат.

Тобі сподобається Краще один раз побачити: Nemiroff запустив сміливу кампанію, присвячену барній культурі

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Burning Breakfast. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff.