Сендвіч пастрамі з дикими ферментами та коктейль Double Strike: варіанти фудпейрингу
Бренд Nemiroff продовжує нас знайомити з культурою фудпейрингу. У традиційній рубриці барMEN до твоєї уваги рецепт алкогольного коктейлю Double Strike, який ідеально доповнює сендвіч пастрамі з дикими ферментами.
Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. 24 канал пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються з вишуканими стравами.
Варте уваги Забули про нейтральність: чому зростає популярність преміум-алкоголю
Сендвіч пастрамі з дикими ферментами
Пастрамі – це не просто сендвіч. Це одна з найскладніших страв, приготування якої займає близько місяця.Спосіб приготування
Для створення цього гастрономічного шедевру потрібно вибрати грудинку корови Абердино-ангурської породи. Її засолюють до 25 днів. Після того, як дістали м'ясо з розсолу, його потрібно висушити протягом 24 годин.
Далі до висушеної грудинки додають спеції та коптять стільки, скільки потрібно, щоб м'ясо стало ніжним і соковитим. Сам процес копчення може тривати від 18 до 20 годин.
Подача сендвіча пастрамі
Для презентації готують пастрамі на пару з дикою квашеною капустою або кімчі та великою кількістю пивної гірчиці. Можна також додавати сир. У цьому випадку у страві використовується 18-місячний зрілий копчений чедер. До страви збоку викладаємо соління.
Подавати до страви рекомендуємо коктейль Double Strike / Фото Nemiroff
Ідеальною парою до вишуканої страви стане коктейль Double Strike, розроблений бренд-амбасадоркою Nemiroff Юлією Терлецькою. Це міцний напій, з фруктово-ягідним смаком і яскравою нотою копченості. У ньому можна відчути кислинку білого сухого вина, квітково-медовий теплий базис горілки, а також димку від вишневої деревини.
Рецепт коктейлю Double Strike
Інгредієнти:
- Nemiroff De Luxe – 45 мілілітрів
- Мескаль Vida Mezscal – 30 мілілітрів
- Вино Carcade infused Sauvignon Blanc – 15 мілілітрів
- Імбирний сироп – 22 мілілітри
Приготування коктейлю:
- У барний стакан, наповнений льодом, наливаємо горілку Nemiroff De Luxe.
- Додаємо до неї Vida Mezscal, Carcade infused Sauvignon Blanc, а також імбирний сироп.
- Перемішуємо усе та переливаємо у склянку для подачі за допомогою стейнера.
- Перед подачею коктейль бренд-амбасадорка рекомендує обкурити димом з деревини вишні.
Спробуй також Чаванамуші з філе сома та коктейль Wild Herbs: варіанти фудпейрингу
Насолоджуйся алкогольним коктейлем Double Strike. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff, який є брендом горілки №1 в Україні.