Сендвіч пастрамі з дикими ферментами та коктейль Double Strike: варіанти фудпейрингу

4 лютого 2022, 18:14
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Бренд Nemiroff продовжує нас знайомити з культурою фудпейрингу. У традиційній рубриці барMEN до твоєї уваги рецепт алкогольного коктейлю Double Strike, який ідеально доповнює сендвіч пастрамі з дикими ферментами.

Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. 24 канал пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються з вишуканими стравами.

Варте уваги Забули про нейтральність: чому зростає популярність преміум-алкоголю

Сендвіч пастрамі з дикими ферментами

Пастрамі – це не просто сендвіч. Це одна з найскладніших страв, приготування якої займає близько місяця.

Спосіб приготування

Для створення цього гастрономічного шедевру потрібно вибрати грудинку корови Абердино-ангурської породи. Її засолюють до 25 днів. Після того, як дістали м'ясо з розсолу, його потрібно висушити протягом 24 годин.

Далі до висушеної грудинки додають спеції та коптять стільки, скільки потрібно, щоб м'ясо стало ніжним і соковитим. Сам процес копчення може тривати від 18 до 20 годин.

Подача сендвіча пастрамі

Для презентації готують пастрамі на пару з дикою квашеною капустою або кімчі та великою кількістю пивної гірчиці. Можна також додавати сир. У цьому випадку у страві використовується 18-місячний зрілий копчений чедер. До страви збоку викладаємо соління.


Подавати до страви рекомендуємо коктейль Double Strike / Фото Nemiroff

Ідеальною парою до вишуканої страви стане коктейль Double Strike, розроблений бренд-амбасадоркою Nemiroff Юлією Терлецькою. Це міцний напій, з фруктово-ягідним смаком і яскравою нотою копченості. У ньому можна відчути кислинку білого сухого вина, квітково-медовий теплий базис горілки, а також димку від вишневої деревини.

Рецепт коктейлю Double Strike

Інгредієнти:

  • Nemiroff De Luxe – 45 мілілітрів
  • Мескаль Vida Mezscal – 30 мілілітрів
  • Вино Carcade infused Sauvignon Blanc – 15 мілілітрів
  • Імбирний сироп – 22 мілілітри

Приготування коктейлю:

  1. У барний стакан, наповнений льодом, наливаємо горілку Nemiroff De Luxe.
  2. Додаємо до неї Vida Mezscal, Carcade infused Sauvignon Blanc, а також імбирний сироп.
  3. Перемішуємо усе та переливаємо у склянку для подачі за допомогою стейнера.
  4. Перед подачею коктейль бренд-амбасадорка рекомендує обкурити димом з деревини вишні.

Спробуй також Чаванамуші з філе сома та коктейль Wild Herbs: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Double Strike. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff, який є брендом горілки №1 в Україні.