Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. 24 канал пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються з вишуканими стравами.

Варте уваги Якісна – не замерзає: руйнуємо цей та інші популярні міфи про горілку

Рецепт коктейлю Double Cosmo

Інгредієнти:

  • Nemiroff Wild Cranberry – 30 мілілітрів
  • Nemiroff Bold Orange – 30 мілілітрів
  • Кокосова вода – 30 мілілітрів
  • Мікс кислот – 10 мілілітрів
  • Цукровий сироп – 10 мілілітрів

Гарніш: пилок сублімованої малини на спреї з апельсинової води.

Приготування коктейлю:

  1. Охолоди змішувальний стакан, залий усі інгредієнти без льоду, засип лід на 3/4 склянки.
  2. Розмішай усе за допомогою барної ложки протягом 30 секунд.
  3. Перелий в охолоджений келих для подачі без льоду за допомогою стейнера.
  4. Збризни келих апельсиновою водою та за допомогою пензлика акуратно посип келих з одного боку пилком.


Коктейль розробила бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька / Фото Nemiroff

Це добре збалансований, освіжаючий коктейль середньої міцності, розроблений бренд-амбасадоркою Nemiroff Юлією Терлецькою. У ньому виділяється яскрава терпка нотка журавлини, середня нота пряної апельсинової горілки та фейк-лайму. У коктейлі можна відчути приємну та легку солодкість органічної кокосової води, а також насичену малинову пудру.

Double Cosmo ідеально доповнює імбирно-маракуєвий сорбет з кокосом і морквою. Пряність коктейлю гармонійно поєднується з легким і освіжаючим десертом. Ця пара багатошарова, адже кожен ковток напою, як і кожна ложечка сорбету, відкривають усе нову й нову палітру смаків.

Спробуй також Оленина на полум'яному розмарині та коктейль Truffle-Tini: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Double Cosmo. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff, який є брендом горілки №1 в Україні.