Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. 24 канал пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються з вишуканими стравами.

Варте уваги Якісна – не замерзає: руйнуємо цей та інші популярні міфи про горілку

Рецепт коктейлю Truffle-Tini

Інгредієнти:

  • Nemiroff Rested In Barrel – 60 мілілітрів
  • Dolin Bianco – 20 мілілітрів
  • Трюфельна олія – 2 краплі

Приготування коктейлю Truffle-Tini:

  1. Залий горілку Nemiroff Rested In Barrel та вермут у шейкер, ретельно збий з льодом.
  2. Перелий отриманий напій через стейнер в охолоджений келих.
  3. Додай зверху 2 краплі трюфельної олії.

Це вишуканий сухий коктейль, розроблений бренд-амбасадоркою Nemiroff Юлією Терлецькою, з яскравим горіховим підтоном, густою ароматикою лимонних масел в симбіозі з чорним трюфелем. У нього оксамитове серце з бочковими теплими нюансами та трав'яно-винним післясмаком.


Коктейль Truffle-Tini ідеально доповнює ароматну оленину / Фото Nemiroff

Цей напій ідеально доповнює оленину, приготовану на полум'яному розмарині. Страву підготував Аік Вейшторт – шеф-кухар 5-зіркових готелів Fairmont Grand Hotel Kyiv, Riviera Hotel та KAMA restaurant. У нього багатий досвід роботи за кордоном, у тому числі в закладах, відзначених "Мішленом": у ресторанах La Cabra – 1 зірка Michelin і Coque – 2 зірки Michelin у Мадриді, в одному з "50 Best" ресторанів світу – AOC в Копенгагені – 2 зірки Michelin.

Спробуй також Сендвіч пастрамі з дикими ферментами та коктейль Double Strike: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Truffle-Tini. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff, який є брендом горілки №1 в Україні.