Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти вишуканих страв, до яких ми рекомендуємо подавати преміальну продукцію Nemiroff.

Варте уваги Лімітований дизайн: не тільки особливий вигляд, а й тема для розмови

Курча в соусі з печеної цибулі та чорного часнику

Інгредієнти:

М'ясна частина:

  • Курча – 250 грамів
  • Олія оливкова
  • Перець
  • Часник свіжий – 5 грамів
  • Чебрець – 2 грамів
  • Вода – 300 грамів
  • Сіль – 7 грамів

Крем з батату:

  • Батат – 300 грамів
  • Масло вершкове – 75 грамів
  • Сіль – 5 грамів
  • Часник – 15 грамів
  • Місо паста – 20 грамів
  • Курячий бульйон – 50 грамів
  • Шпинат свіжий – 20 грамів
  • Боніто – 2 грамів

Соус:

  • Цибуля ріпчаста – 1,5 кілограма
  • Корінь селери – 350 грамів
  • Тим'ян – 3 грамів
  • Курячий бульйон – 2 літри
  • Аніс – 2 грамів
  • Кориця – 2 грамів
  • Чорний кардамон – 5 грамів
  • Чорний часник – 25 грамів
  • Рибний соус – 20 грамів
  • Соус з сочевиці – 20 грамів
  • Сироп топінамбуру – 65 грамів

Подавай до страви преміальну горілку Nemiroff Moon Edition
До страви рекомендуємо подавати преміальну горілку Nemiroff Moon Edition / Фото Nemiroff

Приготування страви:

Крем з батату: Батат чистимо. Додаємо спеції, оливкову олію, чебрець та трохи води. Накриваємо фольгою та запікаємо до готовності 25 – 35 хвилин при температурі 180 градусів. Потім перекладаємо у блендер, додаємо вершкове масло та печений часник конфі, місо пасту, сіль, можливо трохи курячого бульйону. Перебиваємо. Отриманий крем протираємо через сито до однорідної консистенції.

Готуємо курча: Курча зачищаємо, та кладемо у пресолтинг на 3 – 4 години. Після чого дістаємо, обсушуємо та кладемо у вакуумний пакет з вершковим масло й спеціями. Готуємо 2 години при температурі 68 градусів. Курку дістаємо з су-віду, обсмажуємо на оливковій олії з вершковим маслом і чебрецем. Обмащуємо соусом з цибулі та часнику та запікаємо 1 хвилину при температурі 210 градусів.

Приготування соусу: Запікаємо цибулю та овочі до потемніння. Запечені овочі заливаємо курячим бульйоном та варимо на невеликому вогні 2 години. Далі проціджуємо та варимо, допоки об‘єм не зменшиться в 4 рази. Готовий соус змішуємо з чорним часником, та перебиваємо блендером до однорідної маси.

Спробуй також Як приготувати алкогольний коктейль Golden Moon: спробуй себе в ролі барMENa

Насолоджуйся Moon Edition у парі з вишуканою стравою. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff – брендом горілки №1 в Україні.