Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих страв з меню, яке спеціально розробив шеф-кухар Аік Вейшторт. Їх ми рекомендуємо поєднувати з коктейльною картою на основі лінійки смакової горілки Nemiroff The Inked Collection.

Варте уваги У пошуках найкращих у світі міцних напоїв: що допомагає суддям визначити переможців конкурсів

Цього разу ми розповімо, як приготувати орзо з вугрем і мусом з сиру, а також пропонуємо доповнити страву Аіка Вейшторта коктейлем Wild Berry Fizz від бренд-амбасадорки Nemiroff Юлії Терлецької.

Шеф-кухар Аік Вейшторт зауважив, що іспанський твердий сир Манчего з пастеризованого овечого молока ідеально поєднується з італійською пастою орзо, заправленою вершково-пармезановим соусом. Сам же соус нейтралізує кислоту лимонного фрешу та журавлини у коктейлі. Смак умамі яскраво представлений вугром, а прикінцева нота малинової пудри його ідеально підсилює.

Орзо з вугрем і мусом з сиру Манчего


Орзо з вугрем і мусом подавай з коктейлем Wild Berry Fizz / Фото Nemiroff

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Орзо (паста) – 35 грамів
  • Цибуля шалот – 10 грамів
  • Пармезан – 15 грамів
  • Вугор копчений без шкіри – 40 грамів
  • Сир Манчего – 15 грамів
  • Вершки – 100 грамів
  • Мус Манчего – 100 грамів
  • Красоля – 2 – 3 листки
  • Сіль та перець на смак

Візьми на озброєння Слухай та міксуй: як підготуватися до крутої домашньої вечірки

Приготування орзо з вугрем і мусом з сиру Манчего:

Мус: 100 грамів сиру Манчего довести до кипіння, щоб він розчинився та заправити у сифон.

Орзо відварити у підсоленій воді. Далі обсмажити цибулю шалот, додати орзо, вершки та пармезан. Сіль та перець на смак.

Збираємо страву: виклади на тарілку орзо, зверху – вугра, а також залий усе мусом. Прикрась страву листками красолі. Смачного!

Подавати орзо з вугрем і мусом з сиру Манчего ми рекомендуємо з коктейлем Wild Berry Fizz від бренд-амбасадорки Nemiroff Юлії Терлецької. За її словами, м'який, текстурний коктейль з содовою та ніжною піною ідеально підійде до страви. Відмінне поєднання терпкої журавлини з ревенем і аперитивом доповнить сир Манчего.

Приготування алкогольного коктейлю Wild Berry Fizz

Інгредієнти:

  • Nemiroff Wild Cranberry – 50 мілілітрів
  • Пюре ревеню – 20 мілілітрів
  • Бітер Select – 20 мілілітрів
  • Сік лимона – 15 мілілітрів
  • Яєчний білок – 25 мілілітрів
  • Содова


М'який і текстурний коктейль ідеально поєднується зі стравою / Фото Nemiroff

Приготування:

  1. Залий у шейкер смакову горілку Nemiroff Wild Cranberry, додай бітер Select, сік лимона, яєчний білок і пюре ревеню.
  2. Активно змішай усі інгредієнти у шейкері та перелий отриману суміш через стейнер в охолоджений бокал.
  3. Зверху залий содову. Насолоджуйся!

Приготуй також Лосось гравлакс з картопляним мусом і коктейль Nemiroff Mule: варіанти фудпейрингу

Смакуй Wild Berry Fizz та орзо з вугрем і мусом з сиру Манчего у хорошій компанії, щоб по-новому розкрити смаки звичних продуктів. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff.