Підтягування на гімнастичних кільцях – не найпростіша вправа. Тож нам удвічі цікавіше дізнатися, чим же закінчиться виклик, який брати Буассе собі кинули.

Це цікаво Блогер виконав відтискання, з яким майже ніхто не може впоратися: у чому його складність

Ви вже знаєте, навіщо ви тут. Завдання починається. 1000 підтягувань за один день,
– наголошує Мікель на початку відео.

Зауважимо, що вони не новачки у складних завданнях. Брати Буассе уже пробували виконувати 1000 відтискань, але "тепер ми збираємося підтягуватися, що, я думаю, ви погоджуєтеся, значно складніше", – пояснює Мікель.

Брати Буассе постійно кидають собі виклики, удосконалюючи свою фізичну фору

Підхід здається простим, але у братів є стратегія та метод, які дозволяють досягнути мети – 1000 підтягувань. Мікель, наприклад, робить 4 підтягування щохвилини.

"Спочатку це досить просто, але з часом усе буде ускладнюватися", – зауважив він, додавши, що з таким підходом має впоратися з 4 з лишком години.

Алекс, в його випадку, трохи полегшує собі завдання: робить підходи по 3 підтягування на хвилину. Тож йому знадобиться понад 5 годин, щоб виконати завдання.

Візьми на озброєння Які м'язи слід тренувати чоловікові, щоб подобатися жінкам

Брати встановили два правила:

  1. щоб підтягування зарахувалося, потрібно робити повне розгинання до низу, а підійматися потрібно доти, поки не пройде підборіддя;
  2. у них є цілий день, щоб виконати вправи.

Ці двоє починають займатися підтягуваннями ще до сніданку. Їм вдається покращити результати, яких вони хотіли досягнути, перед першим прийомом їжі, долаючи 100 "підборідь". Але, як і передбачав Мікель, з плином дня ускладнення зростають й виникає певний дискомфорт: у плечах, руках, біцепсах й інших суглобах.

Дивися відео, як брати Буассе виконували 1000 підтягувань на кільцях:

Чи вдалося їм впоратися з цим викликом? На відео точно можна побачити, що Мікель максимально наблизився до бажаного результату, виконавши 933 підтягування на гімнастичних кільцях.

Читай також Видовище не для слабкодухих: пауерліфтер зійшовся на боксерському рингу з олімпійським гімнастом