До культури дигестиву уже звикли гості європейських курортів. Дигестив, нагадує Men 24, – це напій, що подають після основної страви або до десерту. Адже він очищає смакові рецептори та покращує процес травлення.

Варто знати! Дигестив як складова гастрономічної культури: що це таке та з чим подавати

Поєднання улюбленої страви з правильним напоєм – це мистецтво фудперингу. А дигестив повинен бути міцним, з яскравим та насиченим смаком та сміливим ароматом. Як The Inked Collection від Nemiroff.


Поєднання улюбленої страви з правильним напоєм – мистецтво фудперингу / Фото Nemoroff

З 28 жовтня до 1 листопада включно відбуватиметься Nemiroff Digestive Fest у Києві. Приходь до будь-якого партнерського закладу на фестивалі – отримаєш дигестив як комплімент:

  • Nemiroff The Inked Collection "Терпкий Помаранч", "Пекуча Груша" або "Дика Журавлина" в наборі до кожного замовлення.

З 28 жовтня до 1 листопада відбуватиметься Nemiroff Digestive Fest у Києві / Фото Nemoroff

Деталі запитуй в офіціантів у закладах:

  • PM HALL – Паркова дорога, 16а.
  • Каркас – Мала Житомирська, 20б.
  • Godz – Басейна, 2а.
  • GRILL DO BRASIL – бульвар Лесі Українки, 24.
  • Паб Дороті – Саксаганського, 16/43.
  • Докер – Богатирська, 25 або Набережно-Хрещатицька 13/5.
  • Noir – Бойчука, 12.
  • Мансарда – Вишгородська, 49а.
  • Allora – Дегтярівська, 3а.

Зверни увагу Nemiroff кардинально змінює дизайн: легендарний смак з новим виглядом