Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих страв з меню, яке спеціально розробив шеф-кухар Аік Вейшторт. Їх ми рекомендуємо поєднувати з коктейльною картою на основі лінійки смакової горілки Nemiroff The Inked Collection.

Це цікаво Vodka Brand Champion 2021: Nemiroff став горілчаним брендом №1 у світі

Цього разу ми розповімо, як приготувати качо е пепе з гливами, а також пропонуємо доповнити страву Аіка Вейшторта коктейлем Burning Breakfast від бренд-амбасадорки Nemiroff Юлії Терлецької.

Шеф-кухар Аік Вейшторт зауважив, що у цьому пейрингу перетинаються усі 4 смаки. Разом ми отримуємо п'ятий – умамі, смак насолоди. Копчений смак коктейлю з вермутом, настояним на польських грибах, урівноважує насичені складні смакові поєднання у страві.


Качо е пепе – страва, яка сподобається прихильникам азійської культури / Фото Nemiroff

Качо е пепе з гливами у темпурі з соусом унагі

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Цибуля – 1 штука
  • Паста японська рамен (яєчна) – 80 грамів
  • Перець подрібнений – 2 грами
  • Оливкова олія – 10 грамів
  • Сир Пармезан – 10 грамів
  • Сир Пекоріно – 10 грамів
  • Вершкове масло – 50 грамів
  • Вода з пасти рамен – 50 грамів
  • Трюфельна олія – 3 грами
  • Трюфельна сальса – 10 грамів
  • Крохмаль кукурудзяний – 10 грамів
  • Гливи – 100 грамів
  • Ікра летючої риби Тобіко червона – 8 грамів

Приготування качо е пепе з гливами:

Лапша. Лапшу вари у підсоленій воді. Чорний перець (свіжий) обсмаж на оливковій олії, додай води, затягни вершковим маслом. Трюфельну сальсу та трюфельну олію поєднай з лапшею та додай сири, помішуючи до однорідного стану.

Гриби. Гливи (100 грамів одним куском) помісти у крохмаль. Обтруси і обсмаж у фритюрі при 180°C до хрусткої скоринки. Просуши серветкою від зайвої олії та змасти соусом унагі. Перемішай.

Збираємо страву: виклади лапшу, на неї гливи та прикрась усе ікрою летючої риби Тобіко.

Варте уваги Nemiroff та найбільша мережа барбершопів України Frisor оголосили про співпрацю

Подавати качо е пепе з гливами ми рекомендуємо з коктейлем Burning Breakfast від бренд-амбасадорки Nemiroff Юлії Терлецької. У своєму коктейлі вона використала пряну та пекучу горілку Burning Pear з сухим вермутом, настояному на польських грибах (їх ароматика трохи стриманіша за білий гриб). Доповнила це поєднання вона лікером вербени, бітером з лаврового листа та сухим білим вином сорту мускат, яке ідеально підходить до ніжного, текстурного та вершкового качо е пепе. Цей коктейль – приклад безвідходного виробництва. З залишків грибів, якими наситили вермут, Юлія зробила пил, змішаний з мандариновою сіллю. Ним вона прикрасила бокал для подачі.


Над коктейлем Burning Breakfast працювала бренд-амбасадорка Nemiroff / Фото Nemiroff

Приготування алкогольного коктейлю Burning Breakfast

Інгредієнти:

  • Nemiroff Burning Pear – 40 мілілітрів
  • Pfeffer Clasic – 30 мілілітрів
  • Bigallet Verbena – 10 мілілітрів
  • Бітер з лаврового листа – 4 краплі
  • Вермут, настояний на польських грибах – 10 мілілітрів
  • Dolin Dry – 10 мілілітрів

Приготування:

  1. У шейкер налий смакову горілку Nemiroff Burning Pear, а також додай решту інгредієнтів.
  2. Прикрась бокал пилом з польських грибів і мандаринової солі.
  3. Ретельно перемішай усі інгредієнти, переливши через стейнер в охолоджений бокал.
  4. Насолоджуйся!


Коктейль Burning Breakfast ідеально поєднується зі стравами з грибами / Фото Nemiroff

Приготуй також Татакі з яловичини з соусом з вугра та коктейль Woody Highball: варіанти фудпейрингу

Смакуй Burning Breakfast і качо е пепе з гливами у хорошій компанії, щоб по-новому розкрити смаки звичних продуктів. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff.