Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих страв з меню, яке спеціально розробив шеф-кухар Аік Вейшторт. Їх ми рекомендуємо поєднувати з коктейльною картою на основі лінійки смакової горілки The Inked Collection від Nemiroff.

Це цікаво Бренд з України двічі потрапив у ТОП 100 найкращих алкогольних напоїв у світі

Цього разу ми розповімо, як приготувати курячий шашлик з грецьким йогуртом, а також пропонуємо доповнити страву Аіка Вейшторта коктейлем Pear&Tonic від бренд-амбасадорки Nemiroff Юлії Терлецької.

Шеф-кухар Аік Вейшторт підкреслив, що поєднання курки з йогуртом, а також груші з сицилійським лікером Amaro робить гастрономічний досвід незабутнім. До твоєї уваги смачна та ситна страва для поціновувачів м'яса з фруктовими нотами.

Курячий шашлик з грецьким йогуртом


Курячий шашлик – страва для поціновувачів м'яса / Фото Nemiroff

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Стегно куряче – 1 штука (200 грамів)
  • Цибуля ріпчаста, нарізана соломкою – 100 грамів
  • Масло соняшникове – 20 грамів
  • Спеції: кмин, сіль, перець, червона паприка – на смак
  • Грецький йогурт

Приготування шашлику:

  1. З курячого стегна видаляємо кістку, заправляємо спеціями, цибулею та олією. Тримаємо у маринаді 6 годин.
  2. Після видалення маринаду нарізаємо м'ясо кубиком (2 сантиметри) і нанизуємо на шпажку.
  3. Обсмажуємо курячі шашлики на сковороді на повільному вогні до готовності.

Збираємо страву: Подаємо готове м'ясо з грецьким йогуртом на тарілці або ж в окремому соуснику. Смачного!

Подавати курячий шашлик ми рекомендуємо з алкогольним коктейлем Pear&Tonic. Бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька зауважила, що аромат курячого шашлику разом з освіжаючою стороною коктейлю категорії highball доповнюють один одного. М'ясо та бітери прекрасно поєднуються, а хінність тоніка втамовує спрагу. Цей коктейль універсальний, тож можна насолоджуватися ним до, під час, а також після їди!

Приготування алкогольного коктейлю Pear&Tonic


Подавати курячий шашлик рекомендуємо з коктейлем Pear&Tonic / Фото Nemiroff

Інгредієнти:

  • Nemiroff Burning Pear – 40 мілілітрів
  • Amaro Averna – 20 мілілітрів
  • Schweppes Indian Tonic – 100 мілілітрів

Приготування коктейлю Pear&Tonic:

  1. Заповнити келих для подачі льодом.
  2. Додай смакову горілку Nemiroff Burning Pear, Amaro Averna та Schweppes Indian Tonic.
  3. Розмішай барною ложкою.


Насолоджуйся коктейлем Pear&Tonic у хорошій компанії / Фото Nemiroff

Варто спробувати В'ялена качина грудка з хурмою та коктейль Apple Honey: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся Pear&Tonic та курячим шашликом у хорошій компанії, щоб по-новому розкрити смаки звичних продуктів. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff.