Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються зі стравами з меню, над яким працювали імениті шеф-кухарі з усієї України.

Варте уваги Nemiroff Digestive Fest повертається: як отримати комплімент від бармена

17 червня бренд Nemiroff взяв участь у події, яка об'єднала кухарів, рестораторів і гастроентузіастів. Мовиться про Ukrainian Gastro Show "Українська кухня. Основа та інновації".

Під час неї професійні кухарі, серед яких: Льоля Ланда, Юрій Кошик, Ігор Леврениш, Євген Клопотенко, Стелла Клименко, Микола Люлько – провели майстеркласи з приготування авторських варіацій традиційних українських страв. Митці світу кухні використовували інноваційні техніки та інструменти. Усе для того, щоб дозволити розкрити по-новому популярні інгредієнти, які є у холодильниках українців.

Поєднували ці страви з коктейлями на основі преміальної горілки Nemiroff. Їх готувала бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька.

Рецепт приготування коктейлю Woody Highball

Рецепт приготування коктейлю Woody Highball
Як приготувати алкогольний коктейль Woody Highball / Фото Nemiroff

  • Nemiroff Rested In Barrel – 50 мілілітрів
  • Содова з макадамією та каштановим пюре – 100 мілілітрів
  • Бітер Angostura – 2 мілілітри

Приготування коктейлю:

  1. Візьми високий стакан і наповни його кубиками льоду. За необхідності додавай лід під час приготування.
  2. Налий преміальну горілку Nemiroff Rested In Barrel, содову з макадамією та каштановим пюре, а також додай бітер.
  3. Перемішай усе барною ложкою та насолоджуйся!

Гарніш: Мелений мускатний горіх та лаймовий чипс.

Цей коктейль під час гастрономічного шоу подавали до повітряного хрусткого бісквіта з квасолі та з горіховою пінкою-мусом від Дарії Озерної та Ярослава Гуменюка.

Над коктейлем працювала бренд-амбасадорка Nemiroff
Над приготуванням коктейлю працювала бренд-амбасадорка Nemiroff / Фото Nemiroff

Як пояснює бренд-амбасадорка Юлія Терлецька, коктейль категорії highball буде ідеальною парою до бісквіта завдяки бульбашковій текстурі, яка надає свіжості. За основу пейрінгу взяте поєднання горіхової пінки із горілкою, витриманою в бочці, підкресленою макадамським горіхом, каштаном і мускатним горіхом. Поступово лайм та бітер розкриватимуть нові грані коктейлю та продовжуватимуть яскраві ноти страви.

Спробуй також Легкий холодник із квасолі та коктейль Burning Breakfest: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Woody Highball. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff.