За словами Баре, зробити 1000 відтискань за 2 години цілком реально, але йому подобається підіймати планку.

Це цікаво Популярний блогер кинув собі виклик: він 30 днів виконував по 300 відтискань

Я люблю відтискатися, тому кожне тренування починаю зі 100 відтискань. Якщо ні, отже, в моєму тренуванні чогось не вистачає. Але 1000 – це вже зовсім інша історія. Я ніколи цього раніше не робив,
– зізнається він.

Після стрімкого старту Баре уже робить 135 відтискань за понад 7 хвилин. Якщо він продовжить цей темп, то вкладеться у менш як годину. Але дуже швидко його темп знижується. Сам же блогер записує кожне відтискання, щоб не збитися з рахунку.

Після 15 хвилин відтискань він подолав позначку у 250 повторень. Рівно чверть за рівно чверть часу. Ідеально вкладається у графік. Якщо Баре вдасться не відставати від цього темпу, він впорається з викликом, який собі кинув. Однак з кожним наступним відтисканням м'язи втомлюються все більше, але ентузіазм не зменшується.

Через 35 хвилин Баре робить 500 відтискань. Тож він уже почав відставати від графіка. Пришвидшитися уже не вийде, адже енергія в Ніка однозначно починає закінчуватися. Після 600 повторень він відчуває серйозніші труднощі.

Варте уваги Цей чоловік планує виконати 1 мільйон відтискань: навіщо він це робить

Помітно проявляється втома. Баре потрібно більше часу для відновлення. І ось наближається перша година. На жаль, Нік на той момент зробив 730 відтискань. Але це його не зупиняє. Він продовжує відтискатися попри пекельний біль у зап'ястях.

"Але мої груди все ще почуваються непогано", – з усмішкою зауважив Баре.

Дивися, як Нік Баре виконував божевільний виклик, який він собі кинув:

Через 1 годину і 18 хвилин Баре виконує 900 повторень. Усього за 7 хвилин він витискає останні 100 і, таким чином, досягає точного часу 1 година 25 хвилин і 29 секунд. І хоч у годину він не вклався, виконати 1000 відтискань за півтори години – теж неймовірне досягнення.

Читай також 8 простих вправ, за допомогою яких можна прокинутися за лічені хвилини