Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються зі стравами з меню, над яким працювали імениті шеф-кухарі з усієї України.

Варте уваги У Києві відбудеться BAROMETER Show 2021: тема цьогорічного заходу

17 червня бренд Nemiroff взяв участь у події, яка об'єднала кухарів, рестораторів і гастроентузіастів. Мовиться про Ukrainian Gastro Show "Українська кухня. Основа та інновації".

Під час неї професійні кухарі, серед яких: Льоля Ланда, Юрій Кошик, Ігор Леврешин, Євген Клопотенко, Стелла Клименко, Микола Люлько – провели майстеркласи з приготування авторських варіацій традиційних українських страв. Митці світу кухні використовували інноваційні техніки та інструменти. Усе для того, щоб дозволити розкрити по-новому популярні інгредієнти, які є у холодильниках українців.

Поєднували ці страви з коктейлями на основі преміальної горілки Nemiroff. Їх готувала бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька.

Рецепт приготування коктейлю Bold & Bloody

Рецепт приготування коктейлю Bold & Bloody
Як приготувати алкогольний коктейль Bold & Bloody / Фото Nemiroff

Інгредієнти:

  • Nemiroff Bold Orange – 30 мілілітрів
  • Херес Sandeman Fino – 10 мілілітрів
  • Аперитив Cocchi Americano Aperetivo – 20 мілілітрів
  • Лікер Solerno Blood Orange – 10 мілілітрів
  • Бітер з апельсина – 10 крапель

Приготування коктейлю:

  1. Налий у бокал смакову горілку Nemiroff Bold Orange, херес, аперитив, лікер, бітер з апельсина. Перемішай.
  2. Зверху прикрась коктейль піною з османтуса. Насолоджуйся!

Цей коктейль під час гастрономічного шоу подавали до кукурудзяного крему з лісовими грибами від В'ячеслава Попкова.

Коктейль подавали до страв Попкова та Блаута
Цей коктейль подавали до страв В'ячеслава Попкова та Артема Блаута / Фото Nemiroff

Бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька питає, що може бути спільного у кавуна та грибів? Як виявляється, є єдиний чудовий інгредієнт, який личить як стравам з грибів, так і стравам з кавуном. Мовиться про Nemiroff Bold Orange. Апельсинова, соковита горілка в основі моносмакового коктейлю з поєднанням різних текстур: міцна та пряна знизу, легка та винна з червоним апельсином посередині та ніжною, повітряною пінкою зверху. Цей напій стане чудовим акомпанементом як до кукурудзяного крему з крихкою цибулею та хрусткими грибами завдяки грі текстур, так і стане довершеним пейрінгом до кавуна та козячого сиру.

Спробуй також Безглютеновий печінковий торт з бузиною та коктейль De Luxe Highball: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Bold & Bloody. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff.