Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються зі стравами з меню, над яким працювали імениті шеф-кухарі з усієї України.

Варте уваги Nemiroff став офіційним партнером української місії на Місяць: коли вона відбудеться

17 червня бренд Nemiroff взяв участь у події, яка об'єднала кухарів, рестораторів і гастроентузіастів. Мовиться про Ukrainian Gastro Show "Українська кухня. Основа та інновації".

Під час неї професійні кухарі, серед яких: Льоля Ланда, Юрій Кошик, Ігор Леврениш, Євген Клопотенко, Стелла Клименко, Микола Люлько – провели майстеркласи з приготування авторських варіацій традиційних українських страв. Митці світу кухні використовували інноваційні техніки та інструменти. Усе для того, щоб дозволити розкрити по-новому популярні інгредієнти, які є у холодильниках українців.

Поєднували ці страви з коктейлями на основі преміальної горілки Nemiroff. Їх готувала бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька.

Рецепт приготування коктейлю De Luxe Highball

Рецепт приготування коктейлю De Luxe Highball
Як приготувати алкогольний коктейль De Luxe Highball / Фото Nemiroff

Інгредієнти:

  • Nemiroff De Luxe – 50 мілілітрів
  • Содова з бузини – 100 мілілітрів
  • Свіжий огірок – 2 слайси
  • Кардамоновий бітер – 3 – 5 крапель

Приготування коктейлю:

  1. У високий стакан, наповнений льодом, виклади слайси огірків.
  2. Налий преміальну горілку Nemiroff De Luxe.
  3. Додай содову, а також кардамоновий бітер.
  4. Перемішай коктейль барною ложкою і насолоджуйся!

Цей коктейль під час гастрономічного шоу подавали до сучасного безглютенового печінкового торта з бузиною від Андрія Северенчука.

Як пояснює бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, страви з бузиною прекрасно доповнюються нотами квіток липи у складі Nemiroff De Luxe. Квіткову свіжість доповнює свіжий огірок і фінальна нота кардамону, який пасує до кожної страви. Содова із сиропу квіток бузини, заздалегідь приготованого Дарією Крікуновою, чудово пов'язує усі інгредієнти в єдину смакову палітру. Сам коктейль легкий, питкий, "повітряний" і дуже літній, підкреслить ніжні текстури страв і загальний стиль.

Коктейль приготувала бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька
Коктейль під час гастрошоу приготувала бренд-амбасадорка Юлія Терлецька / Фото Nemiroff

Спробуй також Курка з духмяними травами у тісті та коктейль Honey Apple: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем De Luxe Highball. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff.