Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються зі стравами з меню, над яким працювали імениті шеф-кухарі з усієї України.

Варте уваги Український прапор замайорить на Місяці: деталі місії Spacebit за підтримки Nemiroff у 2022 році

17 червня бренд Nemiroff взяв участь у події, яка об'єднала кухарів, рестораторів і гастроентузіастів. Мовиться про Ukrainian Gastro Show "Українська кухня. Основа та інновації".

Під час неї професійні кухарі, серед яких: Льоля Ланда, Юрій Кошик, Ігор Леврешин, Євген Клопотенко, Стелла Клименко, Микола Люлько – провели майстеркласи з приготування авторських варіацій традиційних українських страв. Митці світу кухні використовували інноваційні техніки та інструменти. Усе для того, щоб дозволити розкрити по-новому популярні інгредієнти, які є у холодильниках українців.

Поєднували ці страви з коктейлями на основі преміальної горілки Nemiroff. Їх готувала бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька.

Рецепт приготування коктейлю Honey Herbs


Як приготувати коктейль Honey Herbs / Фото Nemiroff

Інгредієнти:

  • Nemiroff De Luxe Honey Pepper – 50 мілілітрів
  • Лікер Bigallete Thyme – 15 мілілітрів
  • Банановий лікер – 15 мілілітрів
  • Мікс кислот – 30 мілілітрів
  • Цукровий сироп – 10 мілілітрів

Гарніш: гілочка чебрецю.

Приготування коктейлю Honey Herbs:

  1. В охолоджений бокал налий горілку Nemiroff De Luxe Honey Pepper.
  2. Додай до неї банановий лікер і Bigallete Thyme, мікс кислот, а також цукровий сироп.
  3. Ретельно усе перемішай і подавай з гілочкою чебрецю.
  4. Насолоджуйся!

Цей коктейль під час гастрономічного шоу подавали до паштету з печінки чорноморського ската від Миколи Люлька.


Коктейль подавали до паштету, приготовленого Миколою Люльком / Фото Nemiroff

Як зауважує бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, освіжаючий, кислуватий напій з пряністю медової горілки, чебрецем і відтінками жовтого банана дарує неперевершений гастрономічний досвід у поєднанні з рибою. У нашому випадку він ідеально доповнює текстурний, м'який паштет, який подається з соусом з жовтої черешні!

Спробуй також Хлібці у буряковому і щавлевому листі та коктейль Wild Berry Fizz: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Honey Herbs. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff, який є брендом горілки №1 в Україні.