Усі ми любимо не лише гарно відпочити, а й смачно попоїсти. Men 24 пропонує вивести свої кулінарні вподобання на абсолютно новий рівень. Долучися до культури фудпейрингу. До твоєї уваги рецепти крутих коктейлів на основі преміальної горілки Nemiroff, які поєднуються зі стравами з меню, над яким працювали імениті шеф-кухарі з усієї України.

Варте уваги Український прапор замайорить на Місяці: деталі місії Spacebit за підтримки Nemiroff у 2022 році

17 червня бренд Nemiroff взяв участь у події, яка об'єднала кухарів, рестораторів і гастроентузіастів. Мовиться про Ukrainian Gastro Show "Українська кухня. Основа та інновації".

Під час неї професійні кухарі, серед яких: Льоля Ланда, Юрій Кошик, Ігор Леврешин, Євген Клопотенко, Стелла Клименко, Микола Люлько – провели майстеркласи з приготування авторських варіацій традиційних українських страв. Митці світу кухні використовували інноваційні техніки та інструменти. Усе для того, щоб дозволити розкрити по-новому популярні інгредієнти, які є у холодильниках українців.

Поєднували ці страви з коктейлями на основі преміальної горілки Nemiroff. Їх готувала бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька.

Рецепт приготування коктейлю Wild Berry Fizz

Рецепт приготування коктейлю Wild Berry Fizz
Як приготувати алкогольний коктейль Wild Berry Fizz / Фото Nemiroff

Інгредієнти:

  • Nemiroff Wild Cranberry – 50 мілілітрів
  • Пюре буряка – 30 мілілітрів
  • Бітер Select – 20 мілілітрів
  • Сік лимона – 15 мілілітрів
  • Яєчний білок – 25 мілілітрів

Приготування коктейлю:

  • Залий у шейкер смакову горілку Nemiroff Wild Cranberry, додай бітер Select, сік лимона, яєчний білок і пюре буряка.
  • Активно змішай усі інгредієнти у шейкері та перелий отриману суміш через стейнер в охолоджений стакан.
  • Насолоджуйся!

Цей коктейль під час гастрономічного шоу подавали до хлібців у буряковому і щавлевому листі від Ігоря Лаврешина.

Як зауважує бренд-амбасадорка Nemiroff Юлія Терлецька, автентичний український та сучасний хліб яскраво доповнює традиційна для наших країв журавлинова горілка в коктейлі з додаванням невеликої кількості бурякового пюре та трав'яного аперитиву.

Коктейль подавали до страви Ігоря Лаврешина
Цей коктейль ідеально доповнює хлібці від Ігоря Лаврешина / Фото Nemiroff

Спробуй також Кукурудзяний крем з лісовими грибами та коктейль Bold & Bloody: варіанти фудпейрингу

Насолоджуйся алкогольним коктейлем Wild Berry Fizz. Не бійся експериментувати з інгредієнтами, долучившись до культури фудпейрингу разом з Nemiroff.